perjantai 5. syyskuuta 2014

Uudistusehdotukset

Hei kaikki rakkaat blogin katsojani !


Mitä mieltä olisitte, jos tekisin Kysymykset ja Toiveet välilehden blogiini ? Osaisitteko te sitten käyttää sitä oikein Vieraskirjan ja muiden ohella ? Ettei siitä tulisi ''tappelupalsta'' ja chatti.. 
© Zuzana Buránová
Kommentoikaa myös toki uudistusehdotuksia blogini suhteen, sillä haluaisin uudistaa jollain tapaa blogiani. Sekä haluisitteko lisää tällaisia aihepostauksia, jossa puhun esim. *viimeisimmässä postauksessa* kiusaamisesta ja kiusatuista tai jostain muusta tällaisesta ? 

Jättäkää kommenttia vaikka tämän postauksen kommenttilootaan, muistakaa myös jättää Howrse nimimerkkinne. Paras ehdotus palkitaan !

Muistakaa toki liittyä blogini seuraajaksi, jolloin saatte ilmoituksen siitä, kun julkaisen mm. uutta grafiikkaa ja uusia päivityksiä. Kiitos, myös tuo jakaminen google plussassa olisi tarpeen. (:

- Ralle kuittaa ja kiittää -

2 kommenttia:

  1. Aihepostaukset ovat ihan kivoja :) Mutta jos niitä alkaa tulla enemmän, niin blogin nimi voisi enemmänkin olla joku Rallen juttuja: Howrsesta ja jostain muustakin :)

    Muuta uudistusta tämä ei mielestäni tarvitse :)

    Iridis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä vaihda blogini nimeä, koska se olisi sitten vaika löytää esim. googlesta jos kirjoittaa ''Rallen grafiikkaa'', niin sitten nimi olisi jotain muuta.
      Mutta olen myös harkinnut, että tekisi tänne myös Howrseen apu palstoja, joissa lukisi kaikkea hyödyllistä tietoa.. (:

      Kiitos myös kommentistasi !

      Poista

HUOM ! JOS ON KYSYMYKSIÄ, NIIN UKK SIVULLE, TAI OIKEAN GRAFIIKAN SIVULLE. TOIVEET MENEVÄT OMALLE SIVULLEEN. KRITIIKKI JA KIITOS VIERASKIRJAAN. HUOM !