maanantai 4. tammikuuta 2016

Mielipiteitä kehiin!

Heipparallaa vaan kaikille! :) ♥


Vuosi 2016 ja blogini on vielä pystyssä! Jee. Blogissani sattuu ja tapahtuu, sillä maskottimme Untamotar deletoitui, en tiedä miten, mutta Squiby sivusto varmaan kaatui ja loppui. Harmi. Mutta nyt meillä on uusi maskotti hevonen, Pilvetär, sitä ei tarvitse klikata vaan se ikääntyy itsekseen. 

Kuten moni varmaan huomasi, päivitin blogini vasen- ja oikeapalstaa. Niihin normaaleiden alaviivojen sijaan on tullut tuollaiset pienehköt ornamentit. Minun mielestäni ne näyttävät nyt paljon selkeämmiltä. :) ♥

Lahjapaketti arvontanikin saavutti päätöksen jo ennen oikeaa loppumis ajankohtaansa. En viitsinyt pitää sitä siinä, koska osallistujia ei tullut. ^^ Mutta kuitenkin, tulokset näkyvä siinä vielä!

Ja neljäntenä asiana minulla on kursorit! KYLLÄ. Nyt ne ovat täällä ja niillä on oma sivunsa. Tällä hetkellä siellä on vaintavallisia värillisiä nuolia ja muutama kuviollinen. Toivottavasti pidätte niistä! Niitä on tulossa lisää ja aiheita kaivataan. :)

Ja vielä asiaa. Eli uudet ''levitä sanaa'' bannerit. Ja ei, ei niille ole koodia. Ne ovat tarkoitettu olevan sellaisinaan. Toinen niistä näkyykin jo tässä postauksen alussa. Toivottavasti pidätte niistäkin.

MIELIPITEITÄ SAA KOMMENTOIDA. 

2 kommenttia:

  1. Jess! Harmi vaan että Untamotar deletoitui :/
    miniponi65

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Siinä taisi olla jo melkein 500 klikkausta vai olisiko ollut enemmän. Ja se oli muutenkin aika sievä yksisarvinen.

      Poista

HUOM ! JOS ON KYSYMYKSIÄ, NIIN UKK SIVULLE, TAI OIKEAN GRAFIIKAN SIVULLE. TOIVEET MENEVÄT OMALLE SIVULLEEN. KRITIIKKI JA KIITOS VIERASKIRJAAN. HUOM !