perjantai 4. maaliskuuta 2016

Uusi ulkoasu!

Hei ihanat ihmiset siellä!

Olen taas vähän yrittänyt aktivoitua, mutta eihän siitä oikeastaan tule mitään. Katselen kuitenkin muiden grafiikkablogeja siinä toivossa että saisin inspiraatiota ja motivaatiota tehdä grafiikkaa, saati lisätä sitä tänne.

Tässä kuitenkin näette uutta tyyliä minulta, sillä tein tuolle levälle (edellinen julkaisu) ulkoasulle jatkoa. Kapean esittelyn ystävät saavat nyt tästä ulkoasun itselleen.


Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Toivoisin saavani tästä mielipiteitä kommentteihin, mielellään tähän postaukseen. Olen yrittänyt hakea itselleni uutta tyyliä grafiikkaan. Varmaan jossain vaiheessa otan urakan, ja poistelen jotain vanhoja ulkoasuja ja vaihdan uusiin.

- Ralle kuittaa -

6 kommenttia:

  1. Älä ihmeessä poista vanhoja ulkoasuja! Jotkut graf.käyttäjät eivät ole niin tarkkoja laadusta, vain kuvasta. :3

    / Padu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis kaikkia vanhoja ole poistamassa. Vaan ne, joiden laatu ja koodaukset ovat päin puuta. :)

      Poista
  2. Upea tämä uusin ulkoasu. En tiedä muista, mutta omaan silmääni on hyvin sopusointuisen näköinen ja värikin on kivan hillitty. Pidän myös siitä, ettei tässä esittelyssä lue mitään "ylimääräistä", esim. "Tervetuloa" tai hauskoja kuvatekstejä. Mielestäni kaksi viimeisintä ulkoasua ovat ehdottomasti hienoimmat tekemäsi.

    /Mette13

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Olen samaa mieltä kanssasi ja sanat sopisi hyvin minunkin suuhun. Vaikka itse olenkin tehnyt. :)

      Poista
    2. Samaa mieltä olen minäkin! Jos johonkin ulkoasuun tarvitsen jonkin lausahduksen ym., laitan sen vain yksinkertaisesti kirjoittamalla tekstiboksin alkuun.

      Poista
    3. Se on aivan järkevää.
      Siksi uudistankin ulkoasujen sivua jossain vaiheessa.

      Poista

HUOM ! JOS ON KYSYMYKSIÄ, NIIN UKK SIVULLE, TAI OIKEAN GRAFIIKAN SIVULLE. TOIVEET MENEVÄT OMALLE SIVULLEEN. KRITIIKKI JA KIITOS VIERASKIRJAAN. HUOM !